Tag: Uje

Apple gjen një mënyrë për të larguar ujin nga telefonat

VIDEO/ Këtë telefon mund t’a lani me ujë dhe sapun!

Mobile, Tech 5 years ago

Samsung ju kujton përdoruesve të mos e karikojnë Galaxy S7-ën kur është i lagur

Shkence 5 years ago

10 filtrat personalë të ujit

Shkence, STUDIM 5 years ago

E FUNDIT: Në Mars ka ujë, e konfirmon NASA