Tag: telefon

BlackBerry lançon një smartfon të ri në fund të këtij viti

Chevrolet sjell ajër të kondicionuar për telefonin tuaj

Mobile 5 years ago

Risia nga Lenovo: Një telefon me projektor dhe tastierë virtuale