Tag: obama

Trump dhe republikanët kancelojnë privatësinë në web

Momenti historik kur ndryshoi Whitehouse.gov

Kuriozitete 3 years ago

Hakerat publikojnë imazhe të pashaportës së Zonjës së Parë Obama