Tag: Mark Zuckerberg

z.Zuckerberg, pse standarte të dyfishta?

Pse Mark Zuckerberg është i nevrikosur me kritikët në Indi?

Entertainment 5 years ago

Ja bashkëpunimi që sjellin Bill Gates dhe Mark Zuckerberg

Facebook, Media Sociale 5 years ago

Facebook publikon shifrat e reja