Tag: ikona

Facebook teston opsionin “Nuk më pëlqen” momentalisht është reaksion në Messenger

Google, kërkime jo më me fjalë, por me ikona përmes Twitter

Tech 4 years ago

Studiuesit propozojnë ikona dhe modele në vend të karaktereve për fjalëkalime