Tag: Gjermania

Trump gati të ndalojë Benzat dhe makinat e tjera Gjermane në Amerikë

E FUNDIT! VW, BMW dhe Mercedes Benz në telashe, Gjermanët edhe një herë në krye të skandaleve

Biznes, Facebook, Media Sociale, Web 3 years ago

Gjermania supergjobë 500 mijë euro Facebook, për lajmet e rreme

Auto 3 years ago

Gjermania dëshiron të ndalojë prodhimin e makinave me naftë dhe benzinë

Auto 4 years ago

Gjermania nis investigimin e Audi-t