Tag: Amerikë

Urragani në ShBA, rreth 1 milionë makina dalin jashtë përdorimit

Ja në cilat shtete është i disponueshëm Samsung Galaxy S8

Tech 3 years ago

Urdhri nga SHBA dhe Britania/ Ndalohen laptopët në fluturimet me avionë!

Tech 3 years ago

Ja cili është hakeri më i kërkuar në botë

Mobile 3 years ago

Samsung ka lëshuar variantin global të Marshmallow për Galaxy S5