Tag: AMD

Intel dhe AMD futen në “luftë” për CPU-në e rradhës

Çipi i ri i Qualcomm do jetë në gjendje të fuqizoj një Windows të plotë

Shkence, Tech 3 years ago

AMD konfirmon që proçesorët Zen do të lançohen në fillim të vitit 2017

Tech 4 years ago

Samsung mund të prodhoj CPU, GPU për AMD