Tag: AllWeb Albania

Ivan Brezak Brkan, “aristokrati i internetit” është folësi i radhës në AllWeb Albania 2017

Rikthehet në Tiranë edicioni i 2-të i AllWeb – Konferenca e parë dedikuar Komunikimit Dixhital dhe Web-it

Analiza 3 years ago

Sondazhi: Ja sa orë shpenzojnë shqiptarët në Facebook

Web 3 years ago

AllWeb: Aplikoni për një nga 10 biletat falas ofruar nga Yunus Social Business

Internet 3 years ago

AllWeb Albania mirëpret Vladimir Vulic dhe Sokol Vladin