Tag: Alcatel

Telefoni i ri Alcatel ka 2 kamera në secilën anë

Alcatel sjell një tablet të ri Me marshmallow dhe LTE për $130

Mobile, Tech 5 years ago

Alcatel sjell LTE në tabletin e saj me Windows 10

Mobile 5 years ago

Alcatel OneTouch zbulon tabletin e tij të parë me Windows 10