Tag: Adoleshentë

Studim / Ja cilat janë programet më të dëmshme për të rinjtë

Studim / 80% e të rinjve preferojnë të kenë një iPhonë

STUDIM 4 years ago

Studimi/ Hakerat adoleshentë të lidhur me fiksimin ndaj drogërave dhe alkoolit

Ky algoritëm i ri tregon moshën tuaj bazuar në aktivitetin tuaj në Instagram