Kompani inovative, me rritje të shpejtë nga Europa Qendrore e Lindore kanë mundësinë të fitojnë së bashku 1 milion euro në Sfidën CEE Startup, kompeticioni online më i madh i startupeve në këtë rajon mbështetur nga platforma Vestbee.

Vestbee, është platforma kryesore rajonale që lidh fondet, koorporatat, akseleratorët dhe business angels me bizneset startup dhe scaleups nga Europa Qendrore e Lindore.

Kompanitë inovative, me rritje të shpejtë nga Europa Qendrore e Lindore dhe vendet DACH (Gjermani, Austri dhe Zvicër) që do të aplikojnë në Sfidën CEE Startup deri në fund të muajit nëntor do të kenë mundësi të fitojnë deri në 1 milion euro nga Next Road Ventures dhe mbështetje nga partnerë të njohur si: Accel, Investime TMT, Balderton Capital, Nocion Capital, Credo Ventures, Engie New Ventures, Talanx, Adamed, Alfabeat, Iron Wolf Capital, Apex Ventures, Hiventures, Trind VC, Open Circle Capital, bValue, 70Ventures and Innovation.

Një nga çmimet speciale është kalimi në programin e përshpejtimit të InnoEnergy Highway. Skuadra e zgjedhur do marrë mbështetje të drejtpërdrejtë nga rrjeti i gjerë i ekspertëve të InnoEnergy për zhvillimin e produkti, ngritjen e ekipit, mbledhjen e fondeve dhe hyrjen në treg. Aplikantët e zgjedhur do të sigurojnë gjithashtu mbulim në media nga MamStartup, bileta për evente në fushën e teknologjisë, zbritje speciale në mjete dhe shërbime të ndryshme biznesi (p.sh. Google Cloud, Revolut, Brand24, Genprox) dhe trajnim nga Olesinski & Camp; dhe nga firma ligjore Wspolnicy se si të negocioni me një fond VC.

Kush mund të aplikojë për sfidën CEE Startup? Të gjitha kompanitë që gjenden në kategoritë e biznesit; TIK, SaaS, AI, Analytics, Big Data, Fintech; Insurtech, Start City, e banesa

Po ashtu edhe Industri, Proptech, kujdesi shëndetësor, mirëqënia, etj.

Ju mund të gjeni këtu informacion në lidhje me programin dhe mundësitë e pjesëmarrjes.

TechSot.al është partner mediatik i CEE Startup.

Marrë nga BusinessMag.Al