Arkitektët janë duke përdorur dronë për të spërkatur materialet izoluese direkt në ndërtesa.

Kush mund të ketë nevojë për skela në kohën e droneve?

Arkitektët e MuDD po eksperimentojnë me teknologji të reja dhe teknika të vjetra ndërtimi për të gjetur një zgjidhje të qëndrueshme ndërtimi. Përdorimi i droneve ndihmon në lehtësimin e procesit të ndërtimit të objekteve.