Një opsion i ri kundër bulizmit në Instagram u lançua të Mërkurën. Risia lejon përdoruesit të vendosin se cilat komente mund të shfaqen në postimet e tyre.
Drejtori i Përgjithshëm i Instagramit Adam Mosseri shpjegoi opsionin e ri gjatë një aljeje televizive në emisionin Today të Mërkurën. Përdoruesit e aplikacionit mund të aprovojnë ose bllokojnë komentet para se t’i postojnë personit, sepse disa thonë se bllokimi në të vërtetë e bën problemin më keq.
“Ne gjithashtu filluam t’i pyesim ata, ‘Pse s’po i përdorni mjetet në dispozicion për ju sot?” “, tha Mosseri të Mërkurën. ” Pse jo kur dikush po ju ngacmon? Dhe kemi dëgjuar shumë vazhdimisht, veçanërisht nga adoleshentët, shpesh ata mund të përshkallëzojnë situatën “.
Ju mund të ‘bllokoni’ përdoruesit duke rrëshqitur komentet e tyre. Pasi ta bënë këtë gjë, ata janë të vetmit që mund të shohin komentet e tyre dhe nuk mund t’a kuptojnë që të tjerët s’po e shohin komentin. /TechSot.Al