Google dhe Levi’s u bashkuan përsëri për të lançuar një linjë të xhaketave xhins teknologjike. Xhaketa e re e Levi’s është pajisur me teknologjinë e Google Jacquard. Është gati-gati i njëjti koncept që pamë në vitin 2017, por me disa ndryshime të dukshme. Teknologjia themelore e xhaketës ende mbështetet në një “etiketë” të mundësuar nga Bluetooth e vendosur në manshetën e majtë të xhaketës, e cila vepron si një ekran me prekje, që ju mundëson të kontrolloni muzikën tuaj dhe një pjesë të vogël të aplikacioneve të tjera.

Por tashmë kjo etiketë është shumë më e vogël se versioni i mëparshëm. Gjithçka kontrollohet përmes ekranit me prekje në mëngën e majtë. Duke The new bluetooth tag is much smaller than the previous Jacquard jacket.përdorur aplikacionin Jacquard, mund të vendosni se cilat aplikacione dëshironi të përdorni nga katër opsionet.

Google gjithashtu përmirësoi disa nga “karakteristikat” e Jacquard, kështu që ju mund të programoni xhaketën për të punuar me më shumë aplikacione. Përveç të qenit në gjendje të kontrolloni muzikë dhe t’u përgjigjeni telefonatave, mund të bëni një foto selfie, të përdorni Google Assistant, ose të merrni një përmbledhje të ditës suaj bazuar në kalendarin tuaj dhe kushtet aktuale të trafikut.

Ekziston gjithashtu një veçori e re “Gjithmonë së bashku” që mund t’ju dërgojë një alarm nëse ndaheni nga telefoni juaj ndërsa vishni xhaketën./TechSot.Al

 

The sleeve now looks almost indistinguishable from the rest of the jacket.