Nuk është sekret q nëse ju nuk jeni të kujdesshëm rreth historisë se browserit tuaj , Google ruan shumë detaje rreth historisë së browserit tuaj dhe të gjithë sitet dhe aplikacionet që ju vizitoni dhe përdorni.
Gjithmonë ka qenë opsioni i fshirjes së këtyre në mënyrë manuale , por shpesh përdoruesit harrojnë ta bëjnë dicka të tillë edhe pse është e nevojshme për sigurinë.
Sipas TechSot.al , Google tani ofron opsionin që të fshini në mënyrë automatike dhe ju mund ta vendosni se për sa kohë mundet Google ti ruaj të dhënat e tuaj.


Ju do të keni mundësi që ti ruani të dhënat për 3 ose 8 muaj. Cdo e dhënë më e vjetër se aq do të fshihet në mënyrë automatike.
Pavarësisht kësaj ju do të keni përsëri rekomandime ng Ggooel , por koha gjatë së cilës Google mund të përdor të dhënat tuaja do të jetë e kufizuar./TechSot.al/