Në kohën kur Mark Zukemberg paraqiti konceptin e kryefaqes ne facebook , përdoruesit nuk e pritën mirë lajmin se Facebook do të shpërndante automatikisht fotot e tyre me miqtë. Por Mark Zukemberg priti disa ditë , e shpejgoi mirë produktin dhe u kërkoi përdoruesve që të mos e shikonin këtë si dicka negative dhe pak nga pak Kryefaqja e Facebook u be nder idetë më me influencë ne kohët e sotme.

Dhe kshu ka vepruar Facebook vazhdimisht .

Marg Zukemberg vjen me një ide që askush se pëlqen dhe më tutje ai i bind që ta mbajnë këtë produk dhe kshu ai ia del mbanë me cdo ide.

Pra vazhdmisht nga pak Mark i ka shtyrë kufinjtë e privatësisë dhe sigurisë dhe ia ka dalë mbanë të dal i palagur nga kjo.

Por problemi është se njerzit cdo ditë e më shumë duan më shumë privatësi online .

Sipas TechSot.al Facebook leshoi një deklartë ku shpjegoi se po priste që të paguante një gjobë prej 3-5 bilionë dollarësh për shkak të shkeljes së termave të marrveshjes së 2011 , ku kishte premtuar se do te mbronte më mirë privatësinë e userave.

Pavrësisht se kjo nuk do ta rrënoje Facebook , kjo gjë padyshim nuk ështe lajm i mirë për të./TechSot.al/