Sipas vlerësimeve të TechSot.al telefoni me kamerën më të mirë është padyshim Google Pixel 3 ose Pixel 3 XL.

Pavarësisht se kemi të bëjmë me lense teke , Google prap ka arritur që të nderfut Inteligjencën Artificiale për të sjellë pastaj rezultate të mahnitshmë prej saj.

Për momentin ky është smartphoni me kamerën më të mirë për momentin , dhe telefoni Android më i mirë në treg.

TechSot.al ua sugjeron këtë telefon të gjithë të apasionuarve të fotografisë.

iPhone XS review

Ndersa nga platforma e Apple ne do të sugjeronim iPhonë XS dhe XS Max, pasi është smartfoni më i mirë për këtë vit , me një kamer kryesore impresionuese.

Ketë smartfon ne e sugjerojmë për të gjithë fansat e Apple që janë të apasionuar pas fotografisë dhe realisht deri tani ka paraqitur rezultatet më të mira nga e gjithë linja e Apple për sa i përket cilësisë së kamerave. /TechSot.al/