Sipas burimeve të TechSot.al , Apple më në fund po nxjerr një rregullim në App Store , për problemin që po i ndalonte të gjithë userat që të shkarkonin aplikacionet e reja ose updatet e fundit.
Përdoruesit e frustruar e shfaqën problemin në Twitter me shpresë për të marr ndihmë nga Apple Suport.
Ky problem po prekte me mijëra përdorues te iOS në të gjithë botën .
Saherë që përdoruesit shtypnin butonin “Agree” , atyre do tu dilte vazhdimisht një pop u bezdisshëm dhe përdoruesit skishin cfarë të bënin përvec se të shtypnin “Cancel”.

Embedded video

Embedded video
Sipas TechSot.al, Apple tani ka lëshuar një update për ta rregulluar këtë bug dhe pritet që brenda pa orësh të rregullohet cdo gjë në backend dhe userat sdo të kenë nevojë që të ndërrmarrin asnjë lloj veprimi./TechSot.al/