Për të treguar fuqinë e makinave të saj elektrike, kompania amerikane Tesla ka kryer një demostrim në aeroportin e Melburnit në Australi, raporton TechSot.Al

Makina në fjalë ka qënë Tesla Model X P100D, që shfaqet duke tërhequr një avion për 300 metra. Sipas TechSot.Al, Tesla ka marrë dhe një rekord Gines për këtë, pasi makina e saj bëhet makina elektrike e parë që prodhohet për konsumatorët që arrin të tërheqë një avion kaq të madh./TechSot.Al/