Pas shumë tragjive në shkolla amerikane, rrjeti më i madh i videove në botë YouTube ka vendosur të ndalojë videot që kanë të bëjnë me armë, raporton TechSot.Al

YouTube ka rifreskuar politikën e saj të kushteve të përdorimit, duke mos lejuar më ngarkimin e videove që kanë të bëjnë me armët, më saktë se si të blesh armë, dhe si ti modifikosh ato. Gjithashtu janë ndaluar edhe linqet që të çojnë në faqe interneti nga ku mund të blihen armë.

Duhet theksuar se YouTube ka fshirë shumë video me armë, por jo të gjitha. Disa nga videot do të jenë akoma në platformën YouTube, por videot e reja nuk do të lejohen më.

Shumë krijuesa të kanaleve në YouTube kanë shprehur mos kënaqësimin e tyre, duke thënë se YouTube nuk i paralajmëruar ata që të pastrojnë kanalet e tyre nga këto video./TechSot.Al/