Rrjeti gjigand social Facebook ka lajmëruar dje për një sërë ndryshimesh që priten të vinë shumë shpejt, raporton TechSot.Al.

Sipas burimeve të TechSot.Al, Facebook do fillojë të shfaqë më shumë postime nga miqtë dhe shokët, se sa postime nga faqet e ndryshme. Ky ndryshim normalisht do të jetë shumë i keq për miliona faqet që ndodhen në Facebook.

Ky ndryshim vjen pasi Facebook është akuzuar shumë herë që i kushton vëmëndje vetëm reklamuesave, por Facebook do të ndryshojë ketë mendim të njerëzve, në mënyrë që të bëjë përdoruesit të ndihen më mirë për përdorimin e rrjetit social.

TechSot.Al raporton se aksionet e Facebook në bursat Amerikane kanë pësuar një rënie prej 4%. Teknikisht, kjo lëvizje pritet të ulë të ardhurat e Facebook, pasi fokusi i rrjetit social nuk do te jenë më reklamuesit, por përdoruesit. /TechSot.Al/