Tesla has probleme me prodhimin e ‘Model 3’

Qindra dhe mijëra porosi të makinës ‘Model 3’ të Teslas janë lënë “pas dore”, pasi kompania revolucionare has probleme me prodhimin e tyre, raporton TechSot.Al.

Qindra dhe mijëra porosi të makinës ‘Model 3’ të Teslas janë lënë “pas dore”, pasi kompania revolucionare has probleme me prodhimin e tyre, raporton TechSot.Al.

Sipas raporteve nga vetë kompania Tesla, kjo e fundit mundi të prodhojë vetëm 222 makina eletrike në tre mujorshin e tretë të vitit 2017. Ky numër është më pak se 1/6 e porosive që kompania mori në këtë kohështrirje, plot 1500 porosi.

TechSot.Al raporton se problemi kryesor i vonesave është linja prodhuese në fabrikën ‘Gigafactory 1’, fabrikë e cila prodhon bateritë e makinave elektrike të Teslas./TechSot.Al/

 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *