Sipas studimeve të fundit, smartfoni i cili ti përdor ka të bëjë shumë me lumturinë tënde, raporton TechSot.Al.

Këto të dhëna janë analizuar nga një kompani amerikane, e cila analizoi me mijëra tweets në rrjetin social Twitter, dhe konkluzoi se përdoruesat që përdorin një smartfon Samsung Galaxy janë më të lumtur se ata që përdorin iPhone.

Kompania në fjalë skanon të gjitha tweets që postohen në rrjetin social, që kanë të bëjnë me sa të lumtur janë përdoruesat me smartfonët e tyre. /TechSot.Al/