Shumica e konsumatorëve në botë preferojnë akoma pajisjet iPhone 7, në krahasim me ato të rejat, iPhone 8, raporton TechSot.Al.

Edhe pse Apple nuk i ka bërë ende publike numrat e shitjeve, shihet qartë nga ekspertët që iPhone 8 nuk është aq e kërkueshme sa iPhone 7. Ndoshta çmimi kryen një rol kyç në këtë mes.

Por ekspertë të tjerë thonë që një arsye për këtë fenomen të rrallë është fakti që Apple pritet të lançojë iPhone X së shpejti, dhe sipas TechSot.Al, shumica e njerëzve janë duke pritur për të. Dhe duke krahasuar iPhone 7 me iPhone 8, nuk ka aq shumë ndryshime me njëri tjetrin./TechSot.Al/