Shumë persona janë duke pritur daljen në treg të iPhone X, smartfonin e radhës flagship nga Apple.

Por TechSot.Al ka mësuar se porositë e iPhone X do të vonohen rreth 3-5 muaj nga ç’pritej. Ky lajm vjen nga një burim shumë i besuar i TechSot.Al.

Sipas raportimeve të mëparshme të TechSot.Al, shumica e njerëzve ishin duke pritur iPhone X, që çoi dhe në ‘mos-interesimin’ e madh të iPhone 8.

Nuk është bërë akoma e ditur se sa iPhone X do të vonohet në vëndet e tjera të botës./TechSot.Al/