Gjigandi i motorave të kërkimit, Google, feston këtë muaj 19 vjetorin. TechSot.Al sjell për ju ndryshimet e saj ndër vite.

Picture

Lindja

Google lançohet në 27 Shtator 1998 me verzionin e saj 'beta', pra verzioni i testimit.

1998
Picture

Fillimi

Ky ishte dhe verzioni i parë i Google i cili funksiononte si një motor kërkimi.

1999
Picture

"Fëmijëria"

Kjo ishte koha kur Google filloi të përdoreshe për qëllimin që kishte qysh prej fillimi; si një motor kërkimi.

2000
Picture

Adoleshenca

Koha kur Google prezantoi edhe mjetet për biznese, si p.sh. reklamimin.

2003
Picture

YouTube

Në 2006-n, 6 vjet pas 'lindjes' Google ble YouTube, e cila shumë shpejt bëhet portali më i madh i videove online.

2006
Picture

Pjekuria

Google.com ndryshoi në 2010, për të patur një dizajn më të thjeshtë dhe të pastër.

2010
Picture

Thjeshtësia

Në 2013-n, faqja kryesore e Google.com u bë akoma edhe më e thjeshtë për tu përdorur, duke eliminuar shumë ngarkesa.

2013
Picture

Sot

Sot Google është një nga kompanitë më të mëdha në botë.

2017