Rrjeti më i madh i videove në botë, YouTube, ka ndryshuar pas 12 vitesh logon e saj, raporton TechSot.Al.

Në fakt e gjithë faqja kryesore e YouTube.com ka marrë një dizajn të ri, së bashku me logon. Sipas YouTube, “shikuesit do e kenë më të lehtë të shikojnë videot e tyre të preferuara, si dhe të zbulojnë video që u interesojnë atyre.”

Evolucioni i YouTube - lajme nga teknologjia
Ndryshimi i faqes YouTube.com ndër vite