Një modele britanike u rrëmbye në Milano dhe u nxor në shtije në një nga sajtet pornografike të Dark-Web. TechSot.al zbuloi se Chloe Ayling për 4 javë u mbajt peng nga persona të identifikuar nga policia, por emrat e tyre nuk bëhen të ditur për arsye hetimore.

Vet 20-vjecarja britanik që kishte udhëtimin e saj të parë në Milano të Italisë, deklaroi para policisë se kishte frikë se do të humbte jetën.

TechSot.al përdori këtë lajm për të informuar lexuesit shqiptarë se sajti “Morte Nera” është një pjesë e platformës Dark-Web ku duhet patur shumë kujdes, dhe vigjilencë sidomos tek përdoruesit e mitur në moshën e adoleshencës.

“Morte Nera”  është ndër më të frekuentuarit, pasi në të përdoruesit nuk mund të identifikohen. 15 milionë euro dyshohet se ka fituar në 5 vjet menaxheri i portalit nga shitja e skllaveve të seksit./TechSot.al/