[dropcap size=big]R[/dropcap]aporte të ndryshme, si dhe raporte të TechSot.Al, konfirmohet prodhimi i video-lojës të famshme, Grand Theft Auto, e prodhuar nga Rockstar.

Në fakt është pak amatore mënyra se si kanë dalë raportet e prodhimit të lojës. Ka qënë një nga aktorët që ka marrë pjesë në lojën GTA6 që ka vendosur në CV-në e tij rolin që ai ka marrë në Grand Theft Auto 6.

Sipas TechSot.Al, Rockstar Games nuk ka përgënjeshtruar akoma këtë lajm, por as edhe nuk ka komentuar mbi të. Ekspertët thonë se njoftimi nga Rockstar do të ndodhë në dy-tre muajt në vijim.

TechSot.Al raporton se video-loja Grand Theft Auto 6 pritet të dalë nga behari apo vjeshta e vitit 2018./TechSot.Al/