PayPal po padit Pandorën , aplikacionin e muzikës me pretendimin se Pandora ka imituar ikonën blu të Paypal , duke i konfuzuar kështu përdoruesit , raporton TechSot.al.Pandora logo (left) and PayPal logo (right).

Paypal ka pretenduar se logoja e vecante i ka shkaktuar shumë probleme kompanisë , pasi qëllimi i Paypal është që të dallohet mes të gjitha aplikacioneve të tjera , pasi përdoruesve duhet të jenë gjithë kohës të informuar për pagesat , sipas TechSot.al.

Shumë përdorues në mediat sociale kanë shprehur konfuzionin e tyre në lidhje me këtë problem , duke i shtuar dhe më shumë arsyjet Paypalit për padinë .

Pas ankesave të konsumatorëve , Paypal i bëri thirrje Pandorës në mënyrë private që të ndërronte logon , por Pandora e shpërfilli këtë kërkesë duke mos bërë asgjë , dhe kjo që shkaku i padisë, sipas burimeve të TechSot.al./TechSot.al./