Një aparat që mund të konkurojë denjësisht smartphone e Samsung, Apple e Huaëei. TechSot.al ju informon se bëhet fjalë për HTC U11, me një teknologji unike Edge Sense, që konsiston në një modalitet ndërveprimi të larmishëm në modelin smart.

Me HTC U11 mund të dërgosh mesazhe të hapësh me shpejtësi Aplikacione, të bësh foto thjesht duke shtrënguar pjesën fundore të aparatit, por me një presion të lehtë. Kompania tajvaneze shpjegon për TechSot.al që këto funksione aktivizohen edhe me doreza vënë në dorë, apo me duar të lagura, që ndodh me smartphone e markave të njohura si iPhone.

Mes karakteristikave teknike, mund të përmendim, ekranin 5.5 polësh Quad HD 3D, procesori Snapdragon 835, fotokamera ballore 16MP dhe e pasme 12 Megapixel. Siperfaqja e HTC U11, është xham likuid që përdor teknologjinë Optical Spectrum Hybrid Deposition.

Aparati shpjegon TechSot.al përbëhet nga shtresat e mineraleve të çmuar shumë reflektive, që në anën e pasme në kopertinën e telefonit, krijojnë kolorite që konvertohet dritë në çdo lëvizje që bëhet. Së fundi, një risi është lakimi i pajisjes që bërë me xham 3D si në pjesën e parme edhe të pasme.

Modeli HTC U11do të jetë në dispozicion të të fiksuarve pas teknologjisë nga fillimi i qershorit me një çmim prej 749 euro./TechSot.al/