E prezantuar në Shangai Auto Shoq në prill , makina e re Mercedez -Benz  S-Class i ri vjen me versionin e ri të Drejtimit të makinës Inteligjente.

Updatimi sjell opsione të reja  , raporton TechSot.al.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nëse makina nuk gjen një hapsirë të lirë pas 10 sekondash , atëherë do ta braktisë misionin.

Gjithashtu do të jetë në gjendje që të marr të dhëna nga partneri i hartave , Here , dhe të rregulloje shpejtësinë e makinës ndërkohë që hynë dhe del nga cepat , sipas TechSot.al.

Shoferi sdo të ketë nevojë që të përdor frenat , thjeshtë ndërroni timonin dhe shijojeni udhëtimin.Aktiver Nothalt-Assistent; Wenn der Fahrer nicht mehr reagiert; Der Aktive Nothalt-Assistent bremst das Fahrzeug in der eigenen Spur bis zum Stillstand ab, wenn er erkennt, dass der Fahrer während der Fahrt mit eingeschaltetem Aktivem Lenk-Assistent dauerhaft nicht mehr in das Fahrgeschehen eingreift. ;Active Emergency Stop Assist; If the driver is unable to respond; Active Emergency Stop Assist brakes the vehicle in its lane to standstill if the system detects no driver reaction while driving with Active Steering Assist turned on. When there is no steering wheel movement over a predefined period, the systeminforms the driver by visual and audible prompt to place the hands on the steering wheel.;

Inteligjenca artificiale do të caktoje shpejtësinë që i duhet makinës që të marrë kthesën bazuar në trafike , në shpejtësinë e momentit dhe të dhënat që i vinë nga hartat e Here .

Ndërkohë TechSot.al nuk ka marrë të dhëna rreth cmimit për momentin.

Gjithsesi këto opsione janë një hap i sigurt i kompanisë drejt të ardhmes së vetë drejtimit të makinës.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sipas TechSot.al do të ketë ndalesa emergjente , frena emergjente , një kamer infra të kuqe e cila do të dedektoje njerzit dhe kafshët e mëdha natën dhe ti paraqesë ato në dashboard të makinës./TechSot.al./