Mesa duket Siri i ka ditët e numëruar.

Asistenti Virtual i Apple , Siri, filloi një revolucion dhe që nga ajo kohë cdo rival i Apple është munduar që të ofroje një shërbim të ngjashëm konkurues .

Për një kohë të gjatë Siri ka qenë i preferuari i shumë përdoruesve të iPhonë por tani Siri do të konkurohet fuqishëm nga rivali i tij Google Assistant .

Sipas burimeve të TechSot.al Google Assistant është i dispnonueshëm për shkarkim për cdo përdoruesve të iPhone.

Në shumë forume mund të shikoni ankesa pafund për Siri , kur ndërkohë për Google Assistant ka tepër shumë lavdërime nga përdoruesit , transmeton TechSot.al.

Tani cdo përdorues iPhone mund të përdor Google Assistant pa qenë nevoja të zotëroje një Google Home .

Sipas TechSot.al aplikacioni Google Assistant për iOS mund të shkarkohet për momentin vetëm në SHBA./TechSot.al./