Google lajmëroi seot në konferencën I/O se po punon në një lloj të ri të kufjeve Daydream me realitet virtual i cili mund të punoje pa telefon ose PC ose cfaredo lloj pajisje tjetër , raprton TechSot.al.

Për një moment ishim te frikësuar se Google do të harronte të merrej me DayDream .

https://twitter.com/Google/status/864914925935894529/photo/1

Kufjet e reja DayDream mund të përdoren pa ndihem e asnjë pajisje tjetër , madje ky versioni i ri do të optimizohet për eksperiencën ne realitetin virtual .

Google sipas burimeve të TechSot.al ka thënë se po punon me HTC , prodhuesit e Vive dhe Lenovo për të zhvilluar kufjet e reja. /TechSot.al./