Për Zero Latency , një kompani e lojrave virtuale e cila është duke ndërtuar një arenë për për video lojrave virtuale prej 4000 metra katrore kudo në botë , e ardhmja e video e lojrave është mjaft revolucionare ,raporton TechSot.al.

Bob Cooney , CEO i Zero Latency shpjegoi se vetëm në hapsira të mëdha mund ta marrësh eksperincën e plotë e cila nuk mund të ndodh duke u mbyllur në shtëpi.

Kompania pritet që të hap rreth 24 arena për lojra virtuale në fund të këtij viti.

Të gjithtë video lojrat që i luajmë në shtëpi , tani mund ti luajm në arena të mëdha duke i përjetuar vetë të gjithë efektet vizuale të lojës madje duke qenë edhe vetë protagonistë në lojë, sipas TechSot.al.

E gjithë loja për secilin lojtar do të zgjasë të paktën 30-45 minuta .

Lojtarët do të hyjnë në një arenë gjigante të boshatisur , ku do të ketë një dyzinë kamerash që ndjekin levizjet e lojtarëve.

Mosha e lojtarëve do jetë në rangun 25-40 vjec .

Pra vizioni i të ardhmës për të ardhmen e video lojrave do jetë jashtë tradicionales dhe padyshim jashtë shtëpisë./TechSot.al./