Smartfonët janë ndoshta pajisjet teknologjike më personale që zotërojmë dhe fatkeqësisht nuk bëjm dot pa to .

Bazuar në shumë faktorë si dizenjimi , sistemi operues, siguria etj , TechSot.al ka përzgjedhur telefonat më të mirë që mund të blini për këtë vit duke i kategorizuar.

 

Fituesi : iPhone 7 PlusApple iPhone 7 Plus

Është i fuqishëm , i sigurtë dhe është telefoni më i lehtë për tu përdorur.

Kushton mbi 770 dollarë.

 

Smartfoni më i mirë Android : Google Pixel XLGoogle Pixel XL

Është telefoni i parë dhe i vetëm Android me hardware dhe software drejt e nga Google.

Kushton 770 dollarë.

Është telefoni i parë Android i cili mund të garoje me iPhone ne fusha si : siguri , updatime softëare , shërbimi i klientit dhe dizenjimi i software.

 

Smartfoni më i mirë Samsung : Samsung Galaxy S8

Ka dizenjim shumë të mirë dhe opsione të reja dhe është për të gjithë besnikët e Samsung.

Kushton mbi 750 dollarë .

 

Smartfoni më i mirë 400 Dollarë : ZTE Axon 7

zte-axon-7-0009-970x647-c

Smartfoni më i mirë 200 dollarë  : Moto G5 Plus.Lenovo Moto G5 Plus review

 

A duhet të blini tani një smartfonë të ri apo të prisni ?

Sipas TechSot.al ky vit është një vit i mirë për të blerë një telefon të mirë.

Samsung Galaxy S8 doli dhe pritet që dhe iPhone 8 të dalë në vjeshtë.

Dhe fundja nëse keni më shumë se 2 vjet me te njëjtin telefon më e mira është që të ecni me trendin e kohës./TechSot.al./