Mesazhet direkte në Instagram sapo u bënë shumë më praktike.

Instagram njihej se nuk lejonte shpërndarjen e linqeve në aplikacion për vite në rradhe , përvecse në bio të përdoruesit.

Por mesa duket aplikacioni i fotove do të lejoje që tani e tutje në updatin e ri të shtohet mundësia për të shpërndarë linqe në DM , raporton TechSot.al.

Tani përdoruesit do të mund të shpërndajnë dhe të shikojnë previeë të linqeve të siteve , madje edhe linqe për numrat e telefonit dhe adresave.

Gjithashtu sipas burimeve të TechSot.al Instagram do tju lejoje që të shikoni fotot e plota në DM , pa qenë nevoja ti bëi crop imaazhet.

Instagram ka investuar shumë mund në Insta Stories dhe pak në DM , por edhe pse të vogla ndryshimet qe janë bërë tani , ato padyshim që e përmirësojnë eksperiencën e përdoruesit.

Sipas burimeve të TechSot.al Instagram do ta bëjë të mundur këtë opsion që nga kjo jave./TechSot.al./