Inteligjenca artificiale e google që arrin të dalloje imazhet sapo është bërë më e zgjuar. Google ka lajmëruar një vizion të ri për platformën Google Lens e cila do ta bëjë më të fuqishme  kamerën e  smartfonit tuaj , gjatë konferencës së zhvilluesve këtë javë , raporton TechSot.al.

CEO Sunda Pichai demostroi fuqine e Google Lense i cili arrinte që të pastronte imazhet që kapte kamera nga cdo objekt pengues pa degraduar imazhin , sipas TechSot.al.

Përvec super kamerës , Google Lens sjell dhe një opsion tepër praktik,

Nëse e vendosni kamerën sipër një ruteri , Google Lens është në gjendje që të skanoje rrjetin dhe të lidh menjëherë telefonin tuaj me rrjetin.

Google lens sipas burimeve të TechSot.al do të jetë i disponueshëm për të gjithë ato që përdorin Google Assistant ose Google foto , para se të prek programet e tjera Google./TechSot.al./