Mesa duket sistemi operativ i Google , Android O do të sjell shumë të mira , ndër to është edhe emoji më realistike.

E ditur nga të gjithë se emoji në Android janë më të këqijat , Google më në fund bëri lëvizjen që ti rregullonte dhe pse vonë .

TechSot.al ju jep një krahsim të emojive që kanë qenë në versionin Nougat me versionin e ri Android O .

Bye, blob.

Sipas burimeve të TechSot.al absolutisht cdo emoji do të marrë një ridizenjim , madje Android do të jetë kompatibël edhe me Emoji 5 , pra do të kemi edhe emojit e rinj që kem pritur deri tani.The new smileys in Android O.

To the moon!

Come here, kid. Yeah, I'm in the sewers, nothing weird about that.

Android O do të vijë në mes të 2017 , ndërsa për momentin është i disponueshëm vetëm në versionin beta , pra nuk na mbetet vetëm se të presim dhe pak kohë./TechSot.al./