Dizajni i Youtube.com më në fund ka marrë një pamje të re.

Youtube ka një vit që teston për një dizajn të ri më të rrafshët , më minimalist dhe tani kompania ka filluar që ta bëjë publik këtë version.

Të gjithë mund ta provojnë këtë pamje të re , por ato që nuk e pëlqejnë fare mirë mund të mbajnë dizajnin e ri.

Versioni i ri i Youtube i ngjan shumë Youtube TV.

Gjithashtu zhvilluesit e Youtube janë përpjekur shumë që ta bëjnë më të lehtë zbulimin e videove.

Element të tjerë që të shpërqëndronin sic ishin titujt blu të linqeve , tani janë të zinjë.

Gjithashtu edhe menutë anash janë hequr .

Sipas burimeve të TechSot.al edhe logoja e Youtube dhe buronit të kërkimit janë bërë më të vogla.

Por youtube nuk ka ndryshuar vetëm dizajnin por ka bërë dhe shumë përmirësime në eksperiencën e përdoruesit ./TechSot.al./