Aplikacioni i chatiti i Google , Allo akoma nuk ka disa opsione bazike , por ama nëse jeni fans i Bitmoji  atëherë do tju pëlqeje shumë.

Allo tani ka nxjerr një opsion të ri , ku mund të krijoni emoji të personalizuar bazuar në selfiet tuaj , raporton TechSot.al.

Ndryshe nga Bitmoji i Snapchat , versioni i Google mbështetet në vizioni e kompjuterit dhe rrjetet neurale për të prodhuar një emoji bazuar në fotot tuaj.

Në një postim në blogun e saj , drejtoresha e shprehive kreative Xhenifer Danile sipas burimeve të TechSot.al , shkruajti se ndërkohë që qëniet humane përdorin kontekstin për të përcaktuar gjëra si ngjyra e syve ose gjëndja e humorit , kompjuterat nuk mund të bëjnë një gjë të tillë.

Kështu që skuadra e saj u kthye drejt rrjeteve neutrale për ta ndihmuar në këtë cështje./TechSot.al./