Nëse ju ka kapur nostalgjia e viteve 2000 dhe nuk mund të prisni më për telefonin e pashkatërrushëm Nokia 3310 , atëherë TechSot.al ju sjell lajme të mira.

Startupi global HMD Global i cili tani po zhvillon telefonin e dashur nga të gjithë , sapo ka lajmëruar se 3310 do të jetë i disponushëm në UK duke filluar nga 24 Maji për 49.99 dollarë.

Telefoni i ri do të jetë më i vogël , më i lehtë , me një ekran të polarizuar me ngjyra  2.4 inch , një kamer bazike 2-megapixel dhe 16 MB kujtesë plusë një kartë MicroSD që suporton 32 GB , sipas TechSot.al.

Do të jetë i dipsonushëm në katër ngjyra : E kuqe e ngrohtë dhe e verdhë gjithashtu dhe Blu e errët dhe gri.

Bateria e cila ofron 22 orë për të folur me vetëm një karikim , do të arrije që të qëndroje ndezur për 31 ditë pa karkim shtesë.

TechSot.al po i pergjigjet edhe pyetjes qe keni të gjithë : ” Po do të jetë dhe loja Snake”.

Gjithashtu ne 5 qershor ky telefon do të jetë ne duar të hollandezve dhe belgëve ndërkohë që gjermanët do ta kenë më 5  qershor./TechSot.al./