Surface iPad, ka zënë vendin e parë si aksesorë, për aplikacione dhe design. TechSot.al thotë sipas sondazhit të zhvilluar mes të rinjve amerikane, Surface i Microsoft ka rezultuar tableti më i mirë në treg.

Për herë të parë inkurajimin e aparatit e bëri kompania e Redmond, ku Surface ka triumfuar në tre kategori, për lidhje të shpejtë me internetit, disponibilitet të aksesorëve origjinale, dhe shumëllojshmëri aplikacionesh.

Duke i qëndruar sondazhit, Techsot.al pohon se u anketuan rreth 2 mijë persona, tek të cilët Microsoft mori 855 pikë në 1 mijë dhe 5 yje nga 5 që ishte vlerësimi maksimal.

Në vendin e dytë u rendit iPad i Apple me 849 pikë, i ndjekur nga samsung me 847 pikë dhe të shoqëruar të dy me 4 yje. jasht podiumit me 3 yje u rendit LG, më pas vijon renditja me Amazon, Acer dhe Asus./TechSot.al/