Një raport shokues nga investment bank Piper Jaffray sjell lajmin se Apple është më i preferuari ndër të rinjtë.

Rreth 81% e të rinjve presin që telefoni i tyre i ardhshëm të jetë një iPhone sipas TechSot.al..

Vjeshtën e kaluar kjo përqindje ishte 79% dhe mesa duket do të vazhdoje të rritet dhe më tej.

Në studim u morën 5500 adoleshtë me një moshë mesatare  16 vjec .

Nga studimi doli që iPhone për të rinjtë ishte më i mirë se cdo marë tjetër.

Duhet shënuar se kjo është më shumë një mardhënie aspiracionale ,pasi vetëm 76% e adoleshentëve në studim e zotëronin tashmë një iPhone.

Po është e habitshme por tashme më shumë se 3/4 e adoleshentëve e kanë tashmë një iPhone./TechSot.al/