Gati dy dekada kanë kaluar që kur Blizzard Entertainment lëshoi lojën popullorë në kohë reale strategjike të quajtur StarCraft.

TechSot.al u jep lajmin e mirë të gjithë fansëve të kësaj loje se kjo lojë popullorë është më në fund falas.

Madje do të vije falas së bashku me paketën shtesë Brood War.

Gjithashtu sipas TechSot.al , do të shtohen disa opsione dhe përmirësime të reja të cilat sapo janë bërë të disponueshëm për PC dhe Mac.

Versioni i fundit i lojës punon më mirë më Windows 7,8, dhe 10 dhe ju ndihmon që të gjeni më lehtë lojra me seksionin “Popular Maps” .

Sipas burimeve të TechSot.al do të ketë përmirësime në reagimin e komandave gjatë betejave me shumë lojtar.