Instagram, rrjeti social i imazheve në pronësi të Facebook, që acaron vazhdimisht Snapchat, vijon të axhornohet. Këtë radhë shkruan TechSot.al, vjen me një risi për postimet e ruajtura , të cilat prej tani cdo përdorues mund t’i organizojë në dosje.

Në rrugën e Pinterest, Instagram ka lancuar “Koleksionin” ku cdokush prej nesh mund të sistemojë dhe të mbledh foto e video të ruajtura që të mund të shikohen në vijimësi.

INSTAGRAM – Nuovi modi per organizzare i post salvati

Këto lloj dosjesh që përbëjnë një farë arkive të përdoruesit, personalizohen sipas argumentitapo interesit, dhe momentalisht do të jenë private. Për të shpëtuar një përmbajtje fotografike apo video, është e mjaftueshme sipas techSot.al, të marrësh ikonën e shënjuesit të librit nën postimin, ndërkohë që materialet e mbledhura mund t’u krijohet një fabul në momentin e ruajtjes, ose në vijimësi.

INSTAGRAM – Nuovi modi per organizzare i post salvati

Si për cdo post të ruajtur, edhe ato të emërtuar sipas fabulës që ne kemi në kokë, janë private dhe të dukshme vetëm për përoruesin që i ka krijuar. Përditësimi për këtë risi të Instagram, do të vijë bashkë me versionin e ri të App për iPhone dhe telefona Android./TechSot.al/