Nëse ju më parë përdorinit aplikaicone të caktuara në telefonat Apple nga viti 2009 dhe 2012 dhe atëherë Apple dhe zhvilluesit ios të aplikacioneve ju kanë disa para borxh, raporton TechSot.al.

Cili është krimi i tyre do të thoni ?

Epo ato përdornin opsionin “Find Friends” në mënyrën e gabuar.

Kompania po aksesonte listë e kontakteve dhe e ruante në serverat e kompanisë pa ua bërë të qartë përdoruesve se pse Apple po e bëntë një gjë të tillë.

Apple është justifikuar se që nga 2012 se informacioni ka qenë i nevojshëm për të shërbyer nevojat e konsumatorit.

Por sipas burimeve të TechSot.al , gjyqtari John Tigar ka vendosur se ky nuk është jusftikim me vënd.

Kështu që nëse ju jeni prej përdoruesve të këtyrë aplikacioneve në fjalë , atëherë do e shihni që keni mundësi të fitoni goxha para.

Klikoni në këtë link për të parë nëse jeni prej tyre   https://www.scribd.com/document/344076783/Claim-Form-Twitter./TechSot.al./