Ndër opsionet më të përdorura të Instagram , të fatin e keq të të gjithëve ne , janë videot live.

Ndryshe nga videot live ne Facebook , ku zakonisht dalin personat live për të thënë realisht dicka , videot live në Instagram janë të një natyre tjetër.

Dhe nëse jeni të lodhur me njoftime të njëpassnjëshme për videot live të miqve tuaj atëherë , TechSot.al ju shpëton nga mjerimi juaj .

Fillimisht shkoni te profili jusj dhe shkoni te menuja Options.

Pastaj shkoni te Settings.

Dhe tek Notifications , tek seksioni Live videos klikoni Off.See ya never, John Appleseed.

Pastaj seleksioni From Everyone./TechSot.al./