Instagram ende nuk do ju lejojë të ngarkoni postimet në profilin tuaj nga kompjuteri juaj. Por tani, ju të paktën mund të dërgoni foto dhe video si mesazhe të drejtpërdrejta nga tavolina juaj duke përdorur aplikacionin e Windows 10.

Është e çuditshme fakti që Instagram do ju lejojë kapjen e fotove dhe pamjeve vetëm për kontaktet e DM dhe bisedat në grup dhe jo për poste publike, shkruan TechSot.Al.
In fact, there are settings to configure how your Stories will be shared, but when you try to post your capture, you’re prompted to choose contacts to share with; there’s no way to skip that and publish your image publicly as you’d normally do with Stories on mobile.

Në fakt, ka opsione për të konfiguruar se si “Stories” tuaja do të shpërndahen, por kur ju përpiqeni të postoni pamjet tuaja, ju jeni të detyruar për të zgjedhur kontaktet me të cilët do të ndani diçka; nuk ka asnjë mënyrë për t’a anashkaluar këtë dhe publikuar imazhin tuaj publikisht./TechSot.Al